Футболистът на Тотнъм Деян Кулушевски може да не играе за тима

...
Футболистът на Тотнъм Деян Кулушевски може да не играе за тима
Коментари Харесай

Кулушевски под въпрос за следващите мачове на Тотнъм

Футболистът на Тотнъм Деян Кулушевски може да не играе за отбора от Лондон преди Световното състезание, разкри мениджърът на отбора Антонио Конте. Шведският национал има травма на слабините.

22-годишният Кулушевски се трансформира в основен състезател за " шпорите " след прехвърлянето си от Ювентус през януари. Той към този момент пропусна последните 6 мача на Тотнъм.

" Неговото възобновяване вървеше добре и един ден обстановката се утежни. Когато това се случи, би трябвало да започнете изначало ", сподели италианецът пред репортерите преди мача на Тотнъм с Нюкасъл Юнайтед в неделя.

" Мисля, че би трябвало да изчакаме още, преди да го забележим още веднъж ", добави Конте.

Ричарлисон също се отсъства поради контузия на прасеца, само че Емерсон е подготвен за игра, откакто изтърпя наказване от 3 мача.

" В момента имаме Кейн и Хюн-Мин Сон в положително здраве. Стискам палци да продължава по този начин, другояче би трябвало и аз да поставям обувките и да играя ", пошегува се той.

Тотнъм е на трето място в класирането с 23 точки, колкото има и Манчестър Сити и на 4 точки зад водача Арсенал.

" Трябва да считаме Нюкасъл за рисков отбор за първото място, за позиция в Шампионската лига, за битката за титли. Те имат капацитета да са мощни на пазара и да станат един от най-хубавите британски тимове ", счита Антонио Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР